Kuhinjske stenske obloge

  • kuhinjske-stenske-obloge-1
  • kuhinjske-stenske-obloge-2
  • kuhinjske-stenske-obloge-3
  • kuhinjske-stenske-obloge-4
  • kuhinjske-stenske-obloge-5
  • kuhinjske-stenske-obloge-6

Pokličite nas ali nam pišite

Steklo je definitivno material prihodnosti. Danes so ploščice na steni in lesene površine že preteklost. Pozabite na plesen med fugami in zamaščenost ter poškodbe na površini, saj je steklena površina popolnoma neprepustna in odporna na madeže in s tem zelo higienska. Zelo enostavno je tudi čiščenje le te.

Ker steklo postavimo na kuhinjski pult, ga ne lepimo ali vijačimo na steno. Steklo zato samo silikoniziramo, zelo natančno in lepo. Stekleno oblogo vam lahko namestimo čez obstoječe ploščice ali leseno oblogo. Ta način montaže stekla pa nam omogoča tudi enostavno demontažo, saj je možno na isto steklo namestiti drugo barvo ali vzorec in tako spet osvežimo kuhinjo.

Vse kuhinjske obloge so izdelane iz 5mm ali 6mm kaljenega float ali optiwhite stekla, odvisno od želje stranke. Steklo je iz vseh strani trostransko fino brušeno.

Nudimo pa dva različno obdelana kaljena stekla:

Barvano kaljeno steklo

Steklo vam lahko pobarvamo v vseh možnih odtenkih, ki jih vsebuje lestvica po ral-u .

Kaljeno steklo z obdelano fototapeto

Fototapete so vrhunsko izdelane slike visokih resolucij, tiskane na folije. Izbira motivov je neskončna, saj imamo veliko zakupljenih fotografij, ter pripravljenih tapet že v našem katalogu. Velikost motivov se prilagodi dimenzijam stekla, pazimo tudi na izreze in izvrtine, da se čimbolj zlijejo z fotografijo. Vašo kuhinjo vam pri izmeri poslikamo,ter kasneje naredimo vizualizacijo vaših najljubših motivov in tako dobite najboljšo in najlažjo predstavo ali pogled kako se fototapeta umesti vašo kuhinjo.

Loading...
KATALOG FOTOTAPET