Tuš kabine

  • cover-tus-kabine1
  • cover-tus-kabine3
  • steklene-tus-kabine

Pokličite nas ali nam pišite

TUŠ KABINE

Pri nas vam izdelamo oz. montiramo tuš kabine ki so sestavljene iz različnih sistemov, kot so drsni sistem, pregradne stene, paravani ter klasične tuš kabine. Brezplačno svetujemo in opravimo izmere. Stekla, ki jih uporabljamo za izdelavo tuškabin so vsa varnostna, različnih vzorcev kot so: prozorna, dimljena, jedkana, ornamentna oz. polepljena z peskano folijo različnih vzorcev. Uporabljamo kromaste profile različnih dimenzij, po želji stranke pa so lahko prašno barvane po izbrani barvi. Debelina stekla je od 4 do 10 mm. Uporabljamo kvalitetne sisteme priznanih proizvajalcev, kot so: Siso, Geze, Dorma, … Za tesnjenje uporabljamo silikone, ki so visoko učinkoviti proti zaščiti proti plesni, ter silikonska tesnila različnih oblik.

Samočistilno steklo je vsekakor prava izbira. Znano je že, da z določenimi premazi, steklo zaščitimo in tako pridemo do učinka samočiščenja, vendar to ni trajna rešitev, saj se premaz čez čas odstrani oz. obrabi, za razliko pa samočistilno steklo ne vsebuje premazov, temveč je že v samih procesih proizvodnje obdelano tako, da na osnovi nanotehnologije omogoča prej omenjen učinek samočiščenja in le ta je trajen. Samočistilni učinek deluje na osnovi nanotehnologije, kjer se umazanija na dnevni svtlobi s pomočjo UV žarkov strdi oz. loči od stekla. Ko pa nato voda bodisi dež, tuš, mokra krpa pride v stik s steklom, le ta umazanijo splakne iz steklene površine. Tako bo čiščenje takih steklenih površin le redko potrebno, prav tako pa bo steklena tuš kabina vedno čista, le zunanjo plast je le redko potrebno očistiti z mokro krpo. Samočistilno steklo je torej prava odločitev, da ob elegantnem videzu prihranite tudi pri nakupu sredstev za čiščenje in vaš čas.

kopalnica-thumb-2
Tuš kabine s standardnimi tečaji
Pri nihajnih vratih uporabljamo dva različna sistema in sicer s standardnimi tečaji ali dvižnimi tečaji v palici. Stekla so pritrjena v kromaste profile, lahko pa se odpirajo na notranjo oz. zunanjo stran.

kopalnica-thumb-3
Tuš kabina s paravan sistemom
Paravani oz. krilni zasloni se uporabljajo za kopalne kadi pri tuširanju, saj preprečijo pršenje vode po ostalih delih kopalnice. Paravani so lahko enodelni, dvodelni oz. trodelni le ti pa so lahko fiksni ali nihalni.

kopalnica-thumb-4
Pregradne stene iz kaljenega stekla
Moderen način izvedbe te tuškabine predstavlja enostavno rešitev ter eleganten izgled. Za pregradno steno uporabljamo 8 oz. 10 mm steklo, ki se pritrdi na steno v aluminijaste profile. Profili pa so na steno pritrjeni zgolj z vrhunskimi lepili. Steklo je zgoraj povezano z ojačitveno palico, ki mu daje večjo stabilnost.

kopalnica-thumb-1
Drsne tuš kabine
So idealna rešitev za majhne kopalnice, saj z drsnim sistemom rešimo prostorsko omejitev. Tuš kabina je lahko v različnih oblikah kot predelna stena ali kotna tuškabina. Uporablja pa se lahko različna stekla kot so: prozorna, jedkana, dimljena oz. s peskano folijo različnih oblik.Pošljite povpraševanje

Loading...
KATALOG FOTOTAPET